Missie en visie

Missie

‘Vier’ is een netwerk voor en door ondernemers. Het zorgt ervoor dat ondernemers in Laarbeek met elkaar in contact komen en op die manier kennis en ervaring met elkaar delen. Dat gebeurt onder andere op gezellige avonden met inspirerende sprekers en unieke activiteiten. Doordat we als ondernemers samenwerken kunnen we onze krachten en kennis bundelen in de communicatie en het overleg met de gemeente Laarbeek. (Startende) ondernemers kunnen altijd bij ons terecht om wegwijs te worden in de wereld van het ondernemerschap.

Visie

Ondernemen moet leuk zijn en blijven. Je moet er energie en inspiratie van krijgen, zodat je gemotiveerd blijft om de lat steeds hoger te leggen. Om die lat steeds hoger te kunnen leggen, is een ondernemersvereniging in Laarbeek onontbeerlijk. ‘Vier’ streeft naar het verrijken van ondernemerschap en is als vanzelfsprekend op zoek naar het scheppen van kansen en mogelijkheden voor zijn leden. Denk hierbij aan economische, sociale, persoonlijke en collectieve doelstellingen. Wij bieden als ondernemersnetwerk een platform met een zeer breed scala aan mogelijkheden. Natuurlijk staan wij als moderne, dynamische organisatie open voor nieuwe ideeën van onze leden. Zo draagt ‘Vier’ op een gerichte en effectieve wijze bij aan een positiever en succesvoller bestaan als ondernemer.

Op de korte termijn wil ‘Vier’ ervoor zorgen dat kennis, vaardigheden en ervaringen tussen de leden uitwisselen, het totale dienstenpakket van ‘Vier’ uitbreiden en extra leden werven met een hoge opkomst op onze activiteiten. Daardoor zal op de lange termijn, die voor de meeste ondernemers eigenlijk veel belangrijker is, in Laarbeek een solide ondernemersvereniging ontstaan. Een vereniging die een ideale springplank is voor starters en een uitgelezen netwerkmogelijkheid voor meer ervaren ondernemers. En daarnaast ook een ideale gespreks- en onderhandelingspartner voor de (lokale) overheden.

Nieuwsbrief