Bedrijfsbezoek De Koppel

Geplaatst op 20 oktober 2021

Vorige week woensdag 13 oktober zijn we met VIER op bezoek geweest in het nieuwe Ondernemerscentrum ‘de Koppel’, gevestigd in het voormalige kantoor van de Rabobank aan de Koppelstraat in Beek en Donk.
Ondernemers Twan en Frank Fleuren ontvingen de ondernemers van VIER hartelijk en gastvrij.  Ze  vertelden over de uitdaging die op hun pad kwam om het pand te kopen en te gaan verhuren.


Dat is inmiddels aardig gelukt, naast Fleuren Accountants zijn er in het gebouw al diverse ondernemers gevestigd.  Daarnaast zit er een dagopvang van ORO voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gedurende de avond kregen we een pitch van een gevarieerde groep ondernemers die in de Koppel gevestigd zijn. Daarnaast werden we rondgeleid door het gebouw waarbij we kennis maakten met de mensen van ORO en aantal andere ondernemers die gepassioneerd vertelden over hun onderneming.  Uiteraard was er volgens goede VIER-traditie nog een lange nazit waarbij er volop werd genetwerkt.

Nieuwsbrief