VIER-leden enthousiast over bedrijfsbezoek Huijbregts Groep

Geplaatst op 18 december 2018

Laarbeek/Helmond – De leden van Ondernemersclub VIER waren meer dan enthousiast over het bedrijfsbezoek dat zij vorige week brachten aan de Huijbregts Groep in Helmond. Ruim 50 ondernemers hoorden het interessante verhaal van de Beek en Donkse eigenaar Frans Huijbregts aan.

Met veel passie leidde Frans de groep rond door zijn bedrijf. Huijbregts Groep mengt op kwalitatief hoogwaardige wijze poedergrondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. Zij behoren hiermee tot de wereldtop. Het bedrijf neemt de complexiteit van poederbeheer van haar afnemers over. Hierdoor kunnen voedselproducten meer efficiency, een betere voedselveiligheid en een hogere flexibiliteit bereiken.

De aanwezige ondernemers waren onder de indruk van Frans zijn ondernemerskwaliteiten en het prachtige bedrijf dat hij heeft neergezet. Na afloop werd hier nog lang over nagepraat middels een informele borrel.

Nieuwjaarsborrel
De volgende activiteit die voor Ondernemersclub VIER gepland staat, is de nieuwjaarsborrel. Deze vindt plaats op vrijdag 11 januari bij Café Zaal Bij van Dijk in Aarle-Rixtel en duurt van 19.00 tot 23.00 uur. Voor meer informatie en/of aanmelden, ga je naar www.vierlaarbeek.nl.

Nieuwsbrief