Laarbeekse ondernemers gaan met elkaar de competitie aan op de tennisbaan

Geplaatst op 27 augustus 2018

Vrijdag 24 augustus vond het eerste Laarbeekse Ondernemers Tennis Toernooi plaats op de tennisbanen van TV ’t Slotje in Beek en Donk. Tijdens deze sportieve avond gingen Laarbeekse ondernemers in een gemoedelijke sfeer met elkaar de competitie aan terwijl ondertussen volop werd genetwerkt. Geert Elzinga uit Beek en Donk sprokkelde het grootste aantal games bij elkaar en werd uitgeroepen tot winnaar van de avond.

Het informele en sportieve tennis evenement voor ondernemers werd georganiseerd door TV ’t Slotje, TV De Raam en TV De Hut in samenwerking met Ondernemersclub ViER en ondersteund door onder andere de Rabobank en het Ondernemersfonds Laarbeek. Aan het toernooi namen 45 ondernemers deel. Tien ondernemers die nog niet bekend waren met de tennissport volgden een Tennis clinic onder leiding van Hans Buddingh van Sport-Events uit Lieshout.

Nieuwsbrief