Bedrijfsbezoek TRIA Fietsen en Jumbo Laarbeek

Geplaatst op 24 april 2018

Ambitieuze ondernemers presenteren hun onderneming tijdens VIER-bijeenkomst

Lieshout – Bijna 50 leden van Ondernemersclub Vier zijn donderdagavond 19 april in Lieshout op bezoek geweest bij de Jumbo supermarkt en TRIA fietsen voor een inspirerend bedrijfsbezoek.

TRIA Fietsen
Koen Schrama van TRIA Fietsen nam de ondernemers van VIER mee in zijn verhaal over hoe hij van zijn passie zijn professie heeft kunnen maken. Als fervent mountainbiker is Koen in 2010 met TRIA Fietsen begonnen. Sindsdien heeft hij elk jaar weloverwogen stappen gezet, wat geleid heeft tot een dynamisch team van fietsspecialisten met een vestigingen in Lieshout en sinds kort in het Helmondse Brandevoort.

Jumbo Laarbeek
Ondernemer Albert van den Bogaard van Jumbo Laarbeek vertelde de VIER-leden over hoe hij van een kleine buurtsuper nu gegroeid is naar 2 Jumbo-supermarkten in Lieshout en Mariahout. Staand op een bierkrat tussen de vleeswaren en de groenten in de supermarkt in Lieshout bracht hij een gepassioneerd verhaal over het samen ondernemen onder de Jumbo-formule en hoe Albert met zijn team van meer dan 100 medewerkers ervoor zorgt dat de klant (bijna) nooit mispakt op de dagelijkse boodschappen. Het uitgekiende logistieke systeem, het tot in de details nadenken over het schappenplan, het omgaan met vers en natuurlijk de 7 zekerheden van Jumbo kwamen uitgebreid aan bod.

Starter en Ondernemer van het Jaar
Tijdens de afsluitende borrel zijn de Ondernemer van het Jaar Peel Noord, Rogier van Sambeek van Kanters Special Products, en de Starter van het Jaar, Marjolein Wissema van De Pastorie in Aarle-Rixtel, nog even in het zonnetje gezet. Aan de aanwezige VIER-leden deelden zij hun ervaring over het verkiezingstraject en het behalen van de titel.

Interesse om een bijeenkomst van VIER bij te wonen? Of benieuwd naar meer informatie over de vereniging? Kijk dan op deze site of neem contact op via info@vierlaarbeek.nl. Je bent van harte welkom!

Nieuwsbrief