Geslaagde speeddate-avond ondernemersclub VIER

Geplaatst op 20 februari 2017

Lieshout – Na de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst op 13 januari jongstleden vond donderdag avond 16 februari alweer de 2e VIER-activiteit van dit jaar plaats: speeddaten voor ondernemers. De leden van VIER waren ditmaal te gast bij Bavaria Brouwerij Café te Lieshout.

Eigenaresse Anja Aarts trapte de avond af met een inspirerend college. Zij vertelde over haar ervaringen als relatiemanager bij haar voormalig werkgever Willem II. Hoe knoop ik een nieuwe zakelijke relatie aan, hoe onderhoud ik die en hoe bouw ik die verder uit was de leerzame kern van haar betoog.

Speeddate

Aansluitend namen de ondernemers plaats aan een viertal in de zaal opgestelde hangtafels. Onder leiding van een bestuurslid of een lid van de activiteitencommissie van VIER startte aan iedere tafel een speeddate. Iedere ondernemer kreeg (ongeveer) 1 minuut de tijd om zichzelf en zijn bedrijf voor te stellen aan de andere tafelgenoten. Vervolgens werden er per tafel stellingen gelanceerd. De stellingen betroffen aan ondernemers gerelateerde onderwerpen waarop eenieder kon reageren. Iedere vijftien minuten werd er van tafel en van samenstelling per tafel gewisseld zodat alle aanwezigen op alle stellingen konden reageren en zich aan zoveel mogelijk collega-ondernemers konden voorstellen.

Rond de klok van negen uur werd het formele gedeelte afgerond door voorzitter Paul Sneijers om vervolgens werd de avond onder het genot van een drankje aan de bar voortgezet. Het bestuur van VIER blikt terug op wederom een geslaagde activiteit en kijkt alweer uit naar de volgende VIER bijeenkomst in april, een bedrijfsbezoek bij één van haar leden op bedrijventerrein Bemmer. Welk bedrijf dat wordt, is nog een verrassing.

Nieuwsbrief