Ondernemersclub Vier zet succesvolle kerstmarkt voor ORO neer

Geplaatst op 19 december 2016

Aarle-Rixtel – “Ik heb nog nooit zo’n leuk kerstpakket gehad. Dit is voor herhaling vatbaar!” Het is één van de vele positieve reacties die ondernemersclub Vier en Stichting ORO donderdag ontvingen na afloop van de kerstmarkt bij De Brabantse Kluis. Medewerkers en vrijwilligers van ORO mochten hun kerstpakket bij leden van Vier bij elkaar gaan shoppen.

Elf ondernemers – leden van Vier – hadden zich aangemeld voor de kerstmarkt. Zij bouwden donderdagmiddag hun kraam op in het restaurant van De Brabantse Kluis. Ruim 300 medewerkers en vrijwilligers waren uitgenodigd voor de kerstmarkt. Zij mochten per persoon in totaal voor 30 euro aan kerstcadeaus uitzoeken. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Het restaurant was helemaal in kerstsfeer aangekleed. Deze warme ambiance zorgde in combinatie met de sfeervolle kraampjes voor een heel gezellig geheel.

De reacties waren lovend. “Het idee van een kerstmarkt is heel leuk. De sfeer is gezellig en ieder kan een kerstcadeau op maat kiezen. Dat is fantastisch. Een geslaagd initiatief!”

Ook de ondernemers van Vier kijken terug op een zeer geslaagd event. Zij gaan binnenkort evalueren met ORO, waarbij zeker een vervolg voor volgend jaar in ter sprake gaat komen.

Nieuwsbrief