Ondernemers vergroten hun netwerk tijdens speeddateavond

Geplaatst op 26 april 2016

Bijna dertig Laarbeekse ondernemers hebben donderdagavond hun netwerk vergroot tijdens een informele speeddateavond. Ondernemersclub Vier organiseerde deze bijeenkomst, die plaatsvond bij Café Dave van de Burgt. Presentatiecoach André Driessen leidde de avond in goede banen. Vooraf gaf hij een presentatie over het pitchen van je bedrijf. 

In een informeel gezelschap zitten bijna dertig Laarbeekse ondernemers aan lange tafels in de zaal van Dave van de Burgt. Gastspreker André Driessen vertelt door middel van voorwerpen over het presenteren van je bedrijf. Hierin komen de do’s en don’ts aan bod. Vol inspiratie wordt na zijn presentatie gestart met het speeddaten. Per sessie praten de ondernemers vijf minuten met elkaar. Ieder krijgt twee minuten de tijd om zijn/haar bedrijf te pitchen. In de laatste minuut worden er vragen over en weer gesteld, om vervolgens af te sluiten met het uitdelen van visitekaartjes.

Succes 

Dat de avond zijn vruchten afworp, bleek wel na afloop van de speeddates. De tijd vloog voorbij. Ondernemers die elkaar nog niet kenden, gingen aan de bar verder in gesprek. Iedereen was lovend over de avond. “Dit moet ieder jaar georganiseerd worden. Het is een super leuke, goede manier om je netwerk te verbreden. In Laarbeek kent bijna iedereen al een aantal ondernemers, maar zo leer je er nog meer kennen en degenen die je al kent, leer je ook weer op een andere manier kennen”, aldus een van de aanwezigen.

Nieuwsbrief