Color Fun! werkt samen met ondernemersclub Vier

Geplaatst op 15 maart 2016

De organisatie van Color Fun! heeft dit jaar een samenwerking gesloten met ondernemersclub Vier. Deze Laarbeekse stichting ondersteunt het evenement op verschillende manieren. Op zondag 15 mei vindt de tweede editie van dit kleurrijke evenement plaats.

Samenwerking Vier

In overleg met Vier worden er dit jaar twee goede doelen gesponsord. Pieter Kuhn, bestuurslid van Vier, vertelt: “De goede doelen zijn Tienerwerk Laarbeek en ‘Team Frans’, dat deelneemt aan de Alpe D’HuZes. Kartrekker van dit team is (Keurslager) Danny Megens, tevens lid van onze ondernemersclub.” Pieter vertelt dat Vier nauwkeurig met het bestuur van Color Fun! gekeken heeft welke goede doelen gesteund zouden worden. “We wilden goede doelen in de sector ‘Zorg en Welzijn’. We wilden één echt lokaal goed doel. We kozen voor Tienerwerk Laarbeek. Dit is een overkoepelende stichting van de vier Laarbeekse tienerwerken. Zij timmeren ontzettend hard aan de weg om het in Laarbeek zo goed mogelijk te maken voor de tieners. Het tweede doel is landelijk, maar met een lokaal team: ‘Team Frans’. Danny Megens heeft zijn vader verloren aan kanker en besloot daarop deel te nemen aan de Alpe D’HuZes. Ook dit doel ondersteunen wij uiteraard graag.”

Helpende handjes

Naast de financiële ondersteuning van de goede doelen ondersteunt Vier het evenement door de organisatie helpende handjes te bieden. Dit gebeurt zowel in de organisatie vooraf als tijdens het evenement zelf. Diverse ondernemers hebben zich aangesloten in een commissie. “Voor het evenement zelf proberen we zoveel mogelijk vrijwilligers op de been te krijgen om mee te helpen met dit kleurrijke evenement”, vult Pieter aan. Daarnaast sponsoren diverse ondernemers het evenement, zowel geldelijk als met materialen en/of diensten.

Color Fun!

Op eerste pinksterdag, zondag 15 mei, vindt de tweede editie van dit kleurrijke evenement plaats. Vorig jaar deden er al 750 personen aan mee. Dit jaar streeft de organisatie naar minimaal 1000 deelnemers. Ria Tijssen, woordvoerder Color Fun!, vertelt: “Dit jaar is er 1 route van 3,5 kilometer. Je kunt ervoor kiezen om deze route te wandelen of hardlopend af te leggen. Je mag hem zo vaak lopen als je wilt. Gedurende de route word je bestrooid met kleurenpoeders. Zowel op de route als op het evenemententerrein is het één feestelijk geheel. ’s Avonds is er nog een feesttent waarbij de band ‘Link’ komt optreden. Deelnemen voor kinderen tot en met 12 jaar kost 7,50 euro. Iedereen die ouder is dan 12 jaar betaalt 15,00. Hiervoor krijg je onder andere een shirt en een zonnebril. Op het terrein wordt een speciale kinder- en tienerarea ingericht. Kortom: het kleurrijkste evenement van Laarbeek mag je ook dit jaar zeker niet missen!”

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor Color Fun!? Kijk dan op www.colorfunlaarbeek.nl.

Nieuwsbrief