Een kijkje bij ASML en golf door het PSV-stadion

Geplaatst op 13 oktober 2015

Laarbeek/Eindhoven – Een groep leden van Ondernemersclub Vier reisde donderdag af naar Eindhoven. Daar kregen zij eerst een boeiende presentatie bij ASML. Vervolgens vertrok de groep naar het PSV-stadion voor SUPA-golf met afsluitend een presentatie van niemand minder dan Thijs Slegers, perschef van PSV en tot voor kort Voetbal International-watcher van deze Eindhovense voetbalclub.

ASML en golf

De dag was zowel inspirerend als informeel. Heel veel kreeg de groep niet te zien bij ASML. Toch was de presentatie van dit Nederlandse hightechbedrijf enorm boeiend. Na een flinke tijd geluisterd te hebben, was het tijd voor ontspanning. In willekeurige groepjes gingen de leden golf spelen door het PSV-stadion. Zo kwamen de holes onder andere door de kleedkamers en persruimte. Een informele activiteit waar eenieder elkaar beter leerde kennen en het PSV-stadion kon bewonderen.

Thijs Slegers

De dag werd afgesloten met een presentatie van Thijs Slegers. Tot voor kort was Thijs de VI-watcher van PSV. Hij raakte in zijn loopbaan als journalist bevriend met spelers als Wesley Sneijder, Zlatan Ibrahimović en Andy van der Meijde. Met deze laatstgenoemde gaat hij nog wekelijks kantines af om te spreken over het boek ‘Geen Genade’, een biografie van deze opmerkelijke oud-profvoetballer. “Hier heb ik mijn huis van gebouwd en ben ik van getrouwd. Zo’n succes was dit boek”, aldus de doorgewinterde journalist. Onlangs switchte Thijs van baan. Hij is nu perschef van PSV. Daarnaast is hij bezig met een biografie over Luc Nilis.

Bedrijfsbezoek

De volgende activiteit van Ondernemersclub Vier staat gepland op donderdag 26 november. Er vindt dan een bedrijfsbezoek plaats. Meer informatie hierover volgt op korte termijn.

Nieuwsbrief