Zomerbarbecue voor ondernemers uit Laarbeek

Geplaatst op 20 juli 2015

Aarle-Rixtel – De jaarlijkse barbecue voor Laarbeekse ondernemers vond vorige week plaats bij de Couwenbergh in Aarle-Rixtel. Veel ondernemers waren present om de zomervakantie in te luiden. Met ruim 110 aanwezigen was het een gezellige avond.

In de fraaie en gezellige tuin van De Couwenbergh in Aarle-Rixtel vond op 16 juli een Amerikaanse zomerbarbecue plaats voor ondernemend Laarbeek. De barbecue werd georganiseerd door Vier, ondernemersclub Laarbeek en ZLTO Laarbeek. Er waren ook een aantal leden van andere ondernemersverenigingen aanwezig.

Low & slow barbecue 

De meer dan 110 aanwezigen konden in de idyllische omgeving genieten van de barbecuekunsten van Southern Dutch BBQ. Dat bedrijf is gespecialiseerd in low & slow barbecue, oftewel rustig aan bakken en braden met liefde voor vlees en met een uitstekende smaak. De mensen van Van Horen Zeggen uit Beek en Donk zorgden voor een wijnproeverij. De wijn was aangepast aan ieder afzonderlijk stukje vlees dat van de barbecue kwam. Daarnaast was er ook een voorstelling het Hooglander Bier. Een nieuwe IPA met een krachtige hopsmaak, gemaakt in Aarle-Rixtel. En waar kun je je nieuwe bier beter presenteren dan op een bijeenkomst van lokale ondernemers, die na al de noeste arbeid wel een lekker verfrissend pilsje zouden kunnen waarderen?

Ideale ontmoetingsplaats

Na de opening door Paul Sneijers van ZLTO begon de avond. Halverwege de avond nam Marcel Ruwers van Vier, ondernemersclub Laarbeek nog even de microfoon ter hand. Hij somde de verwezenlijkingen van de vernieuwde ondernemersvereniging op. Vier is ontstaan uit het vroegere SBB. Met een frisse wind en een nieuwe aanpak is het aantal leden fors toegenomen. Tegenwoordig is Vier een ideale ontmoetingsplaats voor ondernemers. Voor beginnende ondernemers is er uiteraard ook ruimte bij Vier. Via coaching en training kunnen de starters zeker dingen bijleren van de meer ervaren ondernemers.

Enthousiast 

Ondanks het feit dat het af en toe een beetje druppelde, was de avond zonder meer een succes. Iedereen vermaakte zich opperbest en er werd op een gezellige manier gegeten en gedronken, zonder dat het de hele avond over het werk hoefde te gaan. Onder andere de nieuwe burgemeester was aanwezig om met verschillende mensen een praatje te maken. Na afloop van de avond ging iedereen met een tevreden gevoel én een goodiebag naar huis.

 

 

Nieuwsbrief