Stichting Bedrijven Belangen heet voortaan ‘Vier’

Geplaatst op 16 maart 2015

‘Vier, ondernemersclub Laarbeek’. Dat is de nieuwe naam voor Stichting Bedrijven Belangen. Na een zeer geslaagde jubileumbijeenkomst zondagmiddag bij Van Koningsbrugge – waarbij het 20-jarig bestaan werd gevierd – werd deze naam gepresenteerd.

Ruim 150 mensen bevonden zich op deze middag in het karakteristieke pand. Nadat de bezoekers met een glaasje prosecco ontvangen waren, kregen ze een fotopresentatie vanuit de heemkundekring De Lange Vonder te zien over Van Thiel. Daarna was het tijd om de nieuwe organisatiestructuur, met nieuwe naam, logo en website, te presenteren.

De nieuwe naam werd enthousiast ontvangen. ‘Fris’ en ‘modern’ waren veelgehoorde woorden. Ook op de nieuwe plannen werd goed gereageerd. Nadat de presentatie erop zat, begon de Laarbeekse band ‘Bag on Wheels’ met spelen. Kookcentrum Brabant, Keurslager Danny Megens en Content Totaal Catering zorgden voor een aantal overheerlijke hapjes.

Wil jij alles weten over Vier? Kijk dan eens rond op deze gloednieuwe website. In het fotoalbum vind je tevens alle foto’s van de sfeervolle onthulling.

Nieuwsbrief