Event voor alle ondernemers uit Laarbeek

Geplaatst op 11 maart 2015

Laarbeek – Ondernemers uit Laarbeek zijn komende zondag uitgenodigd bij Van Koningsbrugge aan de Bosscheweg 34 in Beek en Donk. Daar vindt de presentatie plaats van de vernieuwingsslag van Stichting Bedrijven Belangen uit Laarbeek. Deze stichting – die 150 leden telt – viert tevens het 20-jarig bestaan op die dag.

Programma

Om 14.00 uur gaan de deuren op van dit karakteristieke pand. Er wordt door de SBB een sfeervol programma gepresenteerd, waarbij de muziek verzorgd wordt door de lokale band ‘Bag on Wheels’ en waarbij de ondernemers een korte, leuke presentatie kunnen verwachten over Van Thiel, het bedrijf dat vroeger gevestigd was in Van Koningsbrugge.

SBB 2.0

Gedurende het programma vindt de presentatie plaats van de vernieuwingsplannen van de Laarbeekse ondernemersclub. Het bestuur is het afgelopen jaar druk in de weer geweest met het opzetten van een nieuwe organisatiestructuur, met daaraan vast een nieuwe missie en visie en zelfs een nieuwe naam en website tot gevolg. Onder een heerlijk hapje en drankje wordt dit zondag gepresenteerd. Het openingswoord vindt plaats door burgemeester Frans Ronnes.

Aanmelden

SBB verwacht komende zondag ruim honderd bezoekers. “Dit event mag je als Laarbeekse ondernemer niet missen”, aldus het bestuur. Wil je hierbij zijn? Meld je dan nog even snel aan via secretariaat@sbblaarbeek.nl.

 

Nieuwsbrief