Agenda

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vacaturecafé Laarbeek Werkt

18 mei 2017 | 13:00 - 15:00

Locatie: Dorpshuis Lieshout

Meer info: www.laarbeekwerkt.nl


Je bent op zoek naar werk, of verliest binnenkort je baan…

Helaas gebeurt het ook in ons eigen Laarbeek: je bent werkloos geworden door de fusie van twee bedrijven, je bent boventallig verklaard, er wordt gereorganiseerd of je krijgt te maken met een faillissement. Helaas zijn er genoeg redenen op te noemen, waardoor mensen hun baan kwijtraken.

Als je periode van werkloosheid dan aanbreekt, komt er veel op je af. Je krijgt te maken met regels en wetgeving, die tot gisteren abracadabra voor je waren. Je kunt te maken krijgen met gevoelens van verlies, falen, verdriet of boosheid. Misschien vraag je je af, hoe je toekomst eruitziet en hoe je hier het snelst uit kunt komen.

Er is een schrale troost…  JE BENT NIET ALLEEN.

Werkgroep Laarbeek Werkt kan veel voor je betekenen. Het is een initiatief voor en door werkzoekenden.
We werken los van uitkeringsinstanties en hebben ook geen connecties met ze.
We gaan dus ook niet in hun plaats opereren. 

Onze werkgroep organiseert een maandelijkse samenkomst voor mensen zoals jij. Wij willen als klankbord functioneren voor werkzoekenden. We organiseren workshops, die erop gericht zijn om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Niets hoogdrempelig, maar gewoon onder het genot van een bakske koffie of thee, leren hoe je jouw sollicitatievaardigheden vergroot. Daarnaast bieden we ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en te netwerken. We delen vacatures met elkaar en helpen je om je goed voorbereid op de arbeidsmarkt te begeven.

Je zult er versteld van staan hoe prettig het kan zijn om met andere werkzoekenden ervaringen uit te wisselen. Blader eens door onze agenda om te kijken wanneer er een volgende bijeenkomst is en wat er dan gedaan wordt.  Geef jezelf vrijblijvend op of kom spontaan binnen lopen en doe er je voordeel mee. Het enige, wat wij van je vragen, is een positieve instelling en de wil om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen loopbaan.

Gegevens

Datum:
18 mei 2017
Tijd:
13:00 - 15:00

Nieuwsbrief