Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiek café Laarbeeks Peil

28 november 2019 | 19:30 - 22:30

De tweede editie van Laarbeeks Peil gaat op donderdagavond 28 november plaatsvinden. Laarbeeks Peil is een open politiek café voor alle inwoners van Laarbeek. Politieke partijen gaan op deze avond met de inwoners en elkaar in debat en gesprek over belangrijke zaken voor onze gemeente, zoals wonen, financiën en voorzieningenniveau.

Laarbeeks Peil is een initiatief van Ondernemersclub VIER, DeMooiLaarbeekKrant en Omroep Kontakt. In april vond de eerste editie plaats. Het debat ging toen over de toekomst en het accommodatiebeleid van de Laarbeekse sportverengingen. Aan Laarbeeks Peil wordt nu vervolg gegeven met een tweede avond, die wat meer algemene stellingen gaat bevatten, over diverse thema’s zoals leefbaarheid, economie, wonen en het voorzieningenniveau.

TipLaarbeek.nl
Tijdens Laarbeeks Peil gaan de politieke partijen in debat met elkaar en de inwoners. Er wordt gevraagd hoe zij over bepaalde stellingen denken. Ook u als inwoner kunt hierin meedenken. Dat kan via www.tiplaarbeek.nl. Dat is een representatief onderzoeksinstrument, waarbij je regelmatig een vragenlijst over actuele zaken uit Laarbeek toegestuurd krijgt. Wil je ook hierover meedenken? Meld je dan aan via www.tiplaarbeek.nl. Dan wordt ook jouw stem gehoord!

28 november
Alle inwoners zijn van harte welkom op donderdag 28 november bij Zaal De Pelgrim in Mariahout. De deuren gaan open om 19.30 uur. Om 20.00 uur start het debat, dat uiterlijk 1,5 uur zal duren. Daarna vindt een informele nazit plaats. De entree is gratis.

 

Gegevens

Datum:
28 november 2019
Tijd:
19:30 - 22:30

Nieuwsbrief