Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kl’ik Brabant – b2b event over Toekomstbestendig Ondernemen

15 november 2018 | 08:00 - 16 november 2018 | 17:00

Ben jij op zoek naar een nieuwe klik met collega-ondernemers? Een klik die gebaseerd is op kennis maken, kennis delen, kennisnemen, inspireren, verbinden en krachten bundelen?

Kom dan naar Kl’ik Brabant op donderdag 15 en vrijdag 16 november 2018. We gaan deze dagen aan de slag met het thema ‘Toekomstbestendig Ondernemen’, wat is dat nu eigenlijk? Tijdens workshops, keynotes, speeddates, matchmaking en discussiefora worden diverse aspecten belicht. Hoe ziet de onderneming van de toekomst eruit als het gaat om duurzaamheid, automatisering, digitalisering, personeel? En hoe gaan wij hier als menselijke ondernemers mee om? Op 15 november ‘s middags verzorgt Innovatiehuis de Peel een deel van de programmering: het hoofdpodium en 1 workshopruimte. Met als een van de onderwerpen ‘de slimme maakindustrie’.

Voldoende stof om samen over door te praten en elkaar op een andere manier te leren kennen. Laat je inspireren door het programma en bijzondere ontmoetingen met andere bedrijven. Na twee dagen ga je naar huis met een hoofd vol inspiratie, nieuwe inzichten, blijvende contacten en een frisse, toekomstbestendige blik op de toekomst.

> Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Begin:
15 november 2018 | 08:00
Einde:
16 november 2018 | 17:00

Nieuwsbrief